Keukenspeciaalzaak Janssen Wijchen gaat verhuizen

Foto: Keukenspeciaalzaak Janssen

“Wij investeren in de toekomst!” zegt directeur Charles Verhulsdonck van Keukenspeciaalzaak Janssen in Wijchen. “Want wij groeien letterlijk uit onze jas. Hoewel de afgelopen jaren de branche het niet makkelijk heeft gehad, hebben wij steeds een groei met dubbele cijfers geschreven. En dat gaat nu steeds verder en steeds harder. Kennelijk worden onze visie en aanpak gewaardeerd.”

En dus zocht Verhulsdonck de laatste maanden naar een nieuw pand. “Het is eenvoudig,” zegt hij. “Wij zijn van oorsprong een bedrijf met de wortels in Wijchen. Daar hebben wij met hart en ziel gewerkt en onze groei gerealiseerd. Onze klanten weten ons te vinden, dus blijven wij ook trouw aan Wijchen. Een goede bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid, moderne uitstraling en vooral extra vloeroppervlak waren noodzakelijk. En een nieuwe stek was nog niet eenvoudig te vinden. Maar uiteindelijk is het gelukt, op een steenworp afstand van onze huidige showroom. We blijven op de Nieuweweg, 250 meter verderop, wij gaan naar nummer 193. Dat is het pand waar nu garage Oostendorp is gevestigd en eerder ook de VW garage was te vinden.”

Na de zomer wordt de garage omgetoverd in een moderne showroom. “Wij verdubbelen in vloer-oppervlakte en daarmee ook in aantal showroomkeukens, dat worden er straks om en nabij de 50. Want ontwikkelingen in materialen en apparatuur volgen elkaar in razend tempo op. En onze klanten willen vergelijken en zien wat er te koop is, willen lades open en dicht schuiven, aan knoppen van een oven draaien. Keukenspeciaalzaak Jansen

Maar voor het zover is gaan wij eerst opruimen. De showroom moet leeg. Want in de nieuwe showroom willen wij al een preview geven van de trends in 2017. Dus verkopen wij nu de keukens van modeljaar 2016 tegen absolute afbraakprijzen. Op is op en weg is weg!”

Maar ook in de toekomst blijven een goed advies, degelijke service en het aanbieden van een totaalpakket op gebied van installatie en afwerking de ruggengraat van het bedrijf. “Dat is onze kracht, dáár zit ons onderscheidend vermogen. Je zou kunnen zeggen dat dát het DNA is van ons bedrijf. Want dat heeft ons gemaakt tot wat wij nu zijn. En daar zijn wij allemaal hartstikke trots op!”

Een tweetal showroomkeukens die op voorraad zijn.

Keukenspeciaalzaak Jansen Keukenspeciaalzaak Jansen

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen