Jeroen de Laat treedt toe als vennoot bij OOvB adviseurs en accountants

Foto:

OOvB adviseurs en accountants, met o.a. een vestiging in Wijchen, breidt haar maatschap uit met een nieuwe vennoot in de persoon van Jeroen de Laat AA. De toetreding is effectief vanaf 1 januari 2018 en brengt het aantal vennoten op acht.

Jeroen werkt sinds 2008 als accountant en relatiebeheerder bij OOvB adviseurs en accountants. Sinds 2015 vervult hij de functie van kantoorleider in de vestiging Wijchen. Eén van zijn taken is om deze vestiging verder uit te bouwen. Jeroen de Laat heeft een ruime ervaring in de accountancy, onder andere opgedaan bij één van de grootste accountantsorganisaties in Nederland.

Met de toetreding van Jeroen de Laat als vennoot is OOvB ervan overtuigd de kwaliteit van de organisatie te kunnen waarborgen. In Wijchen, maar ook om een vooraanstaande positie als adviseur en accountant te behouden in de driehoek Nijmegen, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. 

OOvB adviseurs en accountants heeft in haar langjarig bestaan een sterke reputatie opgebouwd als een betrokken en deskundige dienstverlener voor ondernemers in de regio Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Vanuit 5 regiokantoren (Wijchen, Cuijk, Wanroij, Heesch en Boekel) staan wij, met een team van zeven vennoten en meer dan 100 professionele medewerkers, onze klanten dagelijks bij op het vlak van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfsadvies en personeel & organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen