Politie Wijchen houdt flyeractie in verband met onderzoek mishandeling

De politie van Wijchen heeft donderdagochtend een flyeractie gehouden naar aanleiding van de mishandeling van een 16-jarige meisje op donderdagochtend 22 januari. Er werden 30 flyers uitgedeeld aan voorbijgangers op de Woeziksestraat in Wijchen. Ook werden diverse bromfietsen gecontroleerd. Het is nog niet bekend of dit wat heeft opgeleverd.

Die bewuste donderdagochtend was het meisje op weg naar school en fietste over de Woeziksestraat richting Nijmegen. Net na het kruispunt met de Ploegweg kwam het meisje plotseling ten val, mogelijk omdat de bestuurder van een passerende bromfiets of scooter haar tegen het achterhoofd geslagen had. Het meisje kon zich de bromfiets of scooter nog herinneren, maar is kort daarna ook even buiten bewustzijn geweest. Omstanders hebben haar geholpen en haar fiets aan de kant gelegd. Ze werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat ze een aantal hechtingen nodig had.

Heeft u iets gezien of ook over de Woeziksestraat gefietst of gereden rond 07.45 uur op donderdag 22 januari en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met het telefoonnummer 0900-8844 of ga langs bij het politiebureau in Wijchen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen