5 jaar baby- en kinderbeurs in Wijchen!

Foto:

Op zondag 10 april vindt in Wijchen de succesvolle baby- en kinderbeurs plaats.  Een jubileumjaar want dit jaar bestaan ze 5 jaar.  Het vindt, zoals gebruikelijk, plaats in de Olympichal aan de Nieuweweg 203 in Wijchen.

Deze beurs is bedoeld voor (aanstaande) ouders, opa’s en oma’s, oppasmoeders, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, gastouders , BSO’s, etc. Er worden gedragen en nieuwe goedkope baby- en kinderartikelen aangeboden, zoals baby- en kinderkleding, speelgoed, fietsstoeltjes, autostoeltjes, kinderstoelen, campingbedjes, buggy’s, zwangerschapskleding, kinderwagens enz…enz…Vaak worden deze artikelen maar voor korte duur gebruikt en is de kwaliteit van de artikelen nog heel erg goed.

U kunt hier vast slagen voor de voorjaars- en zomer garderobe voor uw kinderen, een betaalbare baby uitzet, héél  véél  leuk speelgoed, alsmede leuke accessoires voor de kinderkamer. Het is eigenlijk te veel om op te noemen.

Kom zelf maar oordelen ! Kom gezellig met je gezin, je  vriendin, je zus, je moeder, je  schoonmoeder of de buurvrouw shoppen !! Je vindt er altijd iets naar je zin….neem wel zelf een big shopper mee voor al je aankopen….wel zo milieuvriendelijk !

De beurs start om 10:00 uur en duurt tot 14:00 uur. Rondom de Olympichal is voldoende parkeergelegenheid, maar gezien de grote opkomst is het wellicht verstandig zijn om met de fiets te komen. De entree voor dit evenement bedraagt 3,00 euro p.p. (kinderen gratis).

Voor meer informatie kijk eens op de website www.babykinderbeurs.com . Ook is men actief op Facebook en ze vinden het altijd leuk om nieuwe vrienden te hebben. Dus stuur een vriendschapsverzoek en je wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten.Baby- en kinderbeurs Wijchen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen