Alweer container brand in Diepvoorde!

Foto: Ans Baars

Rond 03:30 uur  kreeg de brandweer een melding binnen van een bouwcontainerbrand. In dezelfde nacht rond 24:00 uur rukte de brandweer ook al uit voor een vuilcontainer brand  in de wijk Diepvoorde in Wijchen. Er was alleen materiële schade.

Buurtbewoners werden wakker van de brandlucht en alarmeerden de brandweer. De bouwcontainer stond vlak voor een woning waarvan de bewoners nog in diepe slaap waren. Met een dergelijke felle brand kan deze ook makkelijk overslaan naar de woning. De bewoners hebben geluk gehad dat de brand vroeg is gesignaleerd en daardoor niet is overgeslagen naar de woning. De politie heeft de bewoners verzocht hun woning te verlaten tot de brand geblust was.

“De branden hebben zeker de aandacht en we gaan onderzoeken wat de oorzaak is, ook van de andere containerbranden die in deze wijk gewoed hebben. Mensen die mogelijk iets gezien hebben rond deze brand kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem telefoonnummer 0800-7000 of https://www.meldmisdaadanoniem.nl, of via onze Facebookpagina”, aldus Dhr. Klaassen Officier van Dienst van Politie.

In de politieregio Oost-Nederland hebben alle gemeentes nu een Facebookpagina, Sinds afgelopen dinsdag 5 april heeft de politiekorps in Wijchen een Facebookpagina. https://www.facebook.com/Politie-Wijchen-228500200671469/?fref=ts.
Tekst en foto’s door Ans Baars.Containerbrand Diepvoorde 000 Containerbrand Diepvoorde 00 Containerbrand Diepvoorde 01 Containerbrand Diepvoorde 02 Containerbrand Diepvoorde 03 Containerbrand Diepvoorde 04 Containerbrand Diepvoorde 05

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen