Jonge Wijchense filmmakers maken een film op een zelfgebouwde set

Foto:

Een team van verschillende jonge ambitieuze filmmakers uit Wijchen en daarbuiten zijn bezig met de voorbereiding van een korte film, waarmee ze het publiek een spiegel voor willen zetten. Ze bouwen hiervoor een eigen set. Budget voor het maken van de film zoeken de makers via crowdfunding.

Woensdag 13 Juli ging de campagne van start. Voor het bouwen van een set, en het huren van lampen, camera’s en geluidsapparatuur zijn zij op zoek naar een bedrag van 5000 euro. Crowdfunding via voordekunst gaat dat budget doen ontstaan, mits er genoeg donaties zijn. Alle sponsoren verdienen bij ieder bedrag vanaf 10 euro een bijpassende tegenprestatie, variërend van een naamsvermelding in de aftiteling, tot een exclusief kijkje achter de schermen op de set.

De film zelf, Transluminescence, gaat over een jonge vrouw en haar badkamerrituelen. Alles lijkt vrij normaal en rustig, totdat de spiegel een reflectie laat zien die niet lijkt te kloppen. De kijker vraagt zich daarbij af hoe de spiegel die beelden kan vertonen en alle vragen komen tot een onthullend einde.

De crowdfundingscampagne loopt nog tot 7 augustus dus tot die datum kan er nog gedoneerd worden voor het project. De pagina van de campagne is te vinden op www.voordekunst.nl/projecten/4815-transluminescence-korte-film-1.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen