Grote belangstelling voor “Samen bouwen aan het centrum van Wijchen”

In het kader van “Samen bouwen aan het centrum van Wijchen” heeft afgelopen dinsdag de gemeente Wijchen samen met adviesbureau Spacevalue een Pop-Up Store geopend met als doelstelling om samen, de inwoners en ondernemers van Wijchen, met elkaar ideeën uit te wisselen over de toekomstige invulling van het centrum van Wijchen.

De Pop-Up Store aan de Sterrebosweg is druk bezocht en de belangstelling was groot te noemen. Een goed initiatief waaruit is gebleken dat de inwoners het waarderen om betrokken te worden met de plannen van de gemeente, het lééft echt in onze gemeente. De ideeën die naar voren zijn gekomen zijn bijvoorbeeld een buurthuis voor ouderen en een buurthuis voor jongeren en de wandelaars willen graag een paviljoen bij het Wijchens Meer om tijdens het wandelen een kopje koffie te kunnen nuttigen.

“De Pop-Up Store wordt vaak gebruikt door marketing en web-winkels. Het is dan ook uitzonderlijk te noemen dat de gemeenten Wijchen een Pop-Up Store heeft geopend. Zelfs zo bijzonder dat RTL op woensdagavond met een filmploeg kwam. Waarschijnlijk wordt het op 7 en januari 2017 uitgezonden”, aldus Wethouder Geert Gerrits. pop-up-store-05

Wethouder Gerrits: “In de Oost- en West flank van Wijchen zijn en komen veranderingen door de sloop van de bibliotheek en de sloop van het gemeentehuis van Wijchen. De parkeerruimte achter het gemeentehuis kan ook een verbetering gebruiken. Het is goed om eerst een visie te maken en samen met elkaar na te denken hoe ons dorp aan met name de Oost- en West flank een goede invulling te geven.”

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest en toch uw idee met de gemeente willen delen dan is dit nog mogelijk tot eind november. De flyers kunt u op het gemeentehuis halen of uw idee mailen naar [email protected]pop-up-store-00 pop-up-store-06

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen