Nieuwe lichtmasten tussen Wijchen en Beuningen

Als eerste wordt het deel tussen Woeziksestraat en aansluiting A326 aangepakt.
Foto: Google Maps

De Schoenaker is komend weekend afgesloten voor verkeer tussen Wijchen en Beuningen. Provincie Gelderland vervangt dan de lichtmasten. De werkzaamheden worden uitgevoerd op zaterdag 21 en zondag 22 november.

Fietsers en bromfietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van het fietspad. In de nachtelijke uren is de Schoenaker (N847) open voor verkeer.

Verouderd

De bestaande lichtmasten zijn verouderd en toe aan vervanging. De provincie start tussen de Woeziksestraat en de aansluiting met de A326 (1). Als de lichtmasten op dit deel vervangen zijn komt het deel tussen de A326 en Bijsterhuizen (2). Als laatste worden de lichtmasten vervangen tussen Elsenpas en de aansluiting bij de A73 (3).

Bedrijven bereikbaar

De werkzaamheden vinden overdag plaats tussen 07.00 en 19.00 uur. Tijdens de werkzaamheden blijven aanwonenden en bedrijven bereikbaar. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A326 en de A73. Provincie Gelderland voert de werkzaamheden in het weekend uit om de hinder te beperken. In het weekend rijdt er minder verkeer over de Schoenaker (N847).

Foto: Google Maps

Reacties