Wijchense zangeres imponeert coaches TVOH

Cécile Buteau tijdens haar optreden bij The voice of Holland
Foto: Facebookpagina Cécile Buteau

De Wijchense zangeres Cécile Buteau is doorgedrongen tot de volgende ronde van The voice of Holland. Bij de blind auditions van gisteravond draaiden alle juryleden hun stoel. Buteau koos uiteindelijk voor Waylon as coach.

Buteau zong het nummer I feel for you van Chaka Khan. Dat deed ze op zo’n manier dat alle vier coaches hun stoel draaiden. Jan Smit noemde haar stemgeluid ‘spetterend’.  Ook van de andere coaches, Ali B, Anouk en Waylon, kreeg ze goede commentaren. Ze koos uiteindelijk voor Waylon. Hij mag nu haar verder begeleiden naar mogelijk de status van winnares van TVOH.

Op Facebook schreef ze vanavond: ‘Door naar de battles !! Ik vond the Blind auditions een indrukwekkende ervaring en ik ben super blij met de gedraaide stoelen. Tegen wie denk jij dat ik moet gaan battle ?!’

Haïti

De zangeres is geboren op Haïti en werd als jong meisje geadopteerd. Ze groeide op Wijchen in een warm nest en woont dan ook nog met veel plezier thuis. Als artiest vindt zij het belangrijk om gevoel over te brengen. Ze omschrijft zichzelf als een enthousiaste, kleurrijke en vriendelijke zangeres die als een souldiva op het podium kan staan. Ze volgde de opleiding tot muzikant aan Rijn IJssel in Arnhem en treedt al regelmatig op in het land.

Haar optreden tijden TVOH is hier te zien.

Reacties