Dit jaar weer een Open Atelierroute

Foto: KunstKring Wijchen

KunstKring Wijchen organiseert ook dit jaar weer een Open Atelierroute in Wijchen en de kerkdorpen. Kunstenaars die wonen of werken in de gemeente Wijchen kunnen zich aanmelden om mee te doen aan dit tweejaarlijks evenement dat gepland staat voor het weekeinde van 26 en 27 juni.

Het is de negende keer dat de Wijchense Atelierroute georganiseerd wordt. Bij eerdere routes gingen telkens honderden mensen met een routeboekje in de hand op verkenning uit. De informele opzet brengt velen ertoe de drempel van een atelier over te stappen om kennis te maken met het werk en de maker. Naast de atelierroute wordt in het Kunsthuis in het centrum van Wijchen een overzichtsexpositie met werk van alle deelnemers gehouden.

Kunstenaars die willen meedoen kunnen zich tot 1 maart inschrijven. Deelname kost 40 euro per persoon.

Kunstpromotie

KunstKring Wijchen is een initiatief van Stichting Kunstpromotie Wijchen en in 2015 gestart om kunst in Wijchen op de kaart te houden. De inzet is om laagdrempelige activiteiten over beeldende kunst te organiseren voor iedereen die daarin interesse heeft; om kunstenaars de gelegenheid te geven hun werk te tonen worden exposities en de atelierroute georganiseerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen