Nestkastjes timmeren in bezoekerscentrum Leur

Op woensdag 25 februari organiseert Geldersch Landschap en Kasteelen een knutselmiddag voor kinderen in bezoekerscentrum Land van de Heerlijkheden. Ze gaan nestkastjes timmeren.

Het broedseizoen staat voor de deur. Binnenkort gaan de vogels op zoek naar een nestplaats om hun eieren uit te broeden. Jij kunt helpen door een mooi nestkastje te maken voor de vogels in je tuin. Op woensdag 25 februari ben je van harte welkom in bezoekerscentrum Land van de Heerlijkheden voor een actieve middag nestkastjes timmeren en versieren.

De middag begint met een kort verhaal over vogels in het voorjaar. Daarna gaan we aan de slag. Het bouwpakket, hamers, spijkers, limonade en koek: het staat allemaal klaar. Voor de (groot)ouders of begeleiders is er koffie of thee.

De aanvang is om 14.30 uur en het timmeren duurt ongeveer 1,5 uur.

De kosten voor deelname zijn € 8,00 per kind, inclusief materialen, limonade, koek en koffie/thee voor de begeleiders. Voor donateurs van Geldersch Landschap en Kasteelen geldt een korting van € 1,00 p.p. op vertoon van de GLK-pas. Reserveren noodzakelijk: (024) 6451558
of [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen