Culinair Doneren Wijchen haalt 10.365 euro op voor KiKa

Woensdag 25 februari was de eerste Wijchense editie van Culinair Doneren, en wat voor één: in de aanloop naar en tijdens dit evenement is een bedrag € 10.365,– opgehaald! Een waanzinnig succes!
Lees ook “Tijs gaat Culinair Doneren voor KiKa“.

Culinair Doneren Frans Schoenaker geniet

De avond werd georganiseerd in Restaurant Vesta in Nederasselt. Eigenaar Frans Schoenaker (Zie foto hier boven) stelde zijn restaurant voor deze speciale gelenheid graag ter beschikking. Met 130 plaatsen en 130 verkochte tickets was deze eerste editie van Culinair Doneren voor Stichting KiKa volledig uitverkocht. Oprichter Frits Hirschstein en hardloper Jesper van der Wielen hadden mooie en inspirerende verhalen en Jos Hilgers zorgde voor een hele relaxte en mooie muzikale ondertoon. Natuurlijk hort er bij het Culinair Doneren ook een diner. Dick van Eeuwijk had in samenwerking met het keukenpersoneel van Vesta een heerlijk 5-gangen-diner bereid.

Culinair Doneren Jos en Jesper

Presentator Raymond Janssen (024Onderneemt) presenteerde de avond en veilingmeester Klaas-Albert Veerbeek (Dirkzwager) zorgde voor een maximale opbrengst van de veiling. Tijdens de loterij en de veiling is bij elkaar ruim € 2.500,- opgehaald! Met 7 veiling items (Ajax shirt, Weekend Jaguar F Type rijden, gedragen Keepershandschoenen van Jasper Cillessen, gesigneerd NEC shirt, bootcamp Dielke van Eeuwijk, beeld Rob Oltheten en portret Schilderij Frans van den Heuvel) en ruim 30 loterij prijzen, aangeboden door lokale partijen, is dit een groot succes!

Culinair Doneren Overzicht

Organisator van deze avond Tijs Berens kon zijn geluk niet op: “Wat een super mooi bedrag hebben we in deze uitverkochte editie met iedereen samen opgehaald! Ongelooflijk hoe iedereen zich inzette op deze avond en wat een toewijding van alle gasten. Dit geeft zo een heerlijk gevoel. Ik wil graag de partijen bedanken die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt: alle bedrijven en leveranciers die hun middelen beschikbaar hebben gesteld, alle mensen en het personeel die zich vrijwillig hebben ingezet en alle gasten die de avond compleet hebben gemaakt! Zonder jullie had het nooit zo een succes kunnen worden!”

Het succes is, volgens organisator Tijs Berends, een geweldige opsteker voor KiKa en het concept Culinair Doneren. De volgende edities kunnen hier mooi op voortbouwen (6 april Goirle, daarna volgen in ieder geval Vlijmen en Geldermalsen). Inmiddels hebben na het succes van Culinair Doneren Wijchen al 3 nieuwe mensen aangeklopt om ook een editie Culinair Doneren in Nederland te organiseren.

Culinair Doneren Tijs Berends

Op www.culinairdoneren.nl staan de partijen genoemd en ook daar zullen de updates van Tijs komen over zijn aanloop naar de New York Marathon. Op Facebook zijn de foto’s terug te vinden van de avond. Ook zullen er twee reportages / aftermovies op TV / Internet komen (024Onderneemt en Wijchense Omroep.

Culinair Doneren Roy vd Blaak

Culinair Doneren Martijn Verharen

Culinair Doneren Vesta

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen