Zondag 3 mei is er een speciale kookdemo Thais bij Janssen Keukenspeciaalzaak. In een speciaal ingerichte keuken krijgen de bezoekers diverse heerlijke Thaise gerechten voorgeschoteld.
Eigenaar Charles Verhulsdonck gaat niet zelf koken. "Dit laat ik liever over aan een expert," aldus Charles. "In de zogenaamde ronde keuken gaat chefkok Piet Kramer (Mercure hotel) laten zien én proeven hoe u op eenvoudige wijze smaakvolle, mooie gerechten kunt maken zonder uren in de keuken te staan. Wij introduceren deze zondag de speciale inductie-wok, wordt de stoomoven gedemonstreerd en laten we de mogelijkheden van de bakplaat zien. Het eindresultaat is een heerlijke Thaise maaltijd. De Thaise keuken onderscheidt zich door geraffineerde, verfijnde en frisse smaken gecombineerd in lichte en elegante gerechten die eenvoudig te bereiden zijn. Rundvlees, kip, vis, garnalen, verse groenten, kokos, limoen, currypasta, gember, verse peper, koriander en citroengras én natuurlijk rijst en noedels vormen veelal de basis. Wij willen hiermee onder andere laten zien wat de mogelijkheden van onze keukens zijn. Maar wij vinden het ook gewoon leuk om een keer iets anders te doen en als toonaangevende keukenspeciaalzaak zijn wij altijd op zoek naar meerwaarde voor nieuwe én bestaande klanten."
Janssen Keukenspeciaalzaak is gevestigd aan Nieuweweg 200, 6603 BV Wijchen.
Neem ook eens een kijkje op de website www.keukenspeciaalzaakjanssen.nl
De ronde keuken