Drogisterij De Zonnewijzer in winkelcentrum Wijchen Zuid stopt

Foto: Ans Baars

De DIO Drogisterij–Parfumerie-Fotografie De Zonnewijzer in het winkelcentrum Wijchen-Zuid sluit binnenkort voorgoed haar deuren. Eigenaresse José Bormans-Erkens heeft 21 jaar lang met veel plezier de drogisterij gerund, maar gaat nu genieten van haar pensioen.

José Bormans vertelt: “Ik ben in 1994 begonnen met de Zonnewijzer en wij hebben twee uitbreidingen gehad in 1997 en in 2005 toen het winkelcentrum Zuiderpoort verbouwd werd. Ik had graag gezien dat de drogisterij overgenomen zou worden, maar dat is helaas niet gelukt. 3 Jaar lang heb ik het geprobeerd. Er zijn wel geïnteresseerden geweest om het voort te zetten, maar door de economische crisis kregen ze het niet rond bij de bank. Drie personeelsleden heb ik helaas moeten ontslaan. Allen zijn ze vanaf het begin bij mij in dienst geweest en ik had het ze graag gegund dat ze door een nieuwe eigenaar overgenomen waren”.

José sluit af met: “Het is nog niet duidelijk wanneer de winkel precies sluit, dat ligt eraan hoe snel de opheffingsuitverkoop gaat. Ik zal echter nog maximaal 5 weken open zijn. Dus wie nog wil profiteren van de uitverkoop moet er wel snel bij zijn.”

Drogisterij De ZonnewijzerTekst en foto’s door Ans Baars

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen