Sponsor-event voor Voetbal+ sc Woezik

Foto:

Zaterdag 23 mei van 12.00-17.00 uur zal er in het centrum van Wijchen een groots sponsor-event voor Voetbal+ van sc Woezik opgezet gaan worden. Op de markt en in de Spoorstraat zijn voetbalactiviteiten.

In januari 2014 is Sportclub Woezik gestart met Voetbal+. Voetbal+ is voor voetballers met een verstandelijke beperking, die cognitief en/of sociaal emotioneel niet mee kunnen met leeftijdgenoten binnen een regulier voetbalteam.Voetbal+ sc Woezik“We wilden voor Voetal+ van sc Woezik iets extra’s doen als sponsor van deze enthousiaste groep voetballers. In samenwerking met Shoeby Fashion, Brownies & Downies en Intersport Snelders hebben we een voetbalactiviteit op de mark (het pleintje voor Douglas is omgedoopt tot Downies & Brownies pleintje) en voor de winkel van Intersport Snelders. Iedereen die een bal kan trappen kan meedoen en als je bij alle drie de activiteiten hebt meegedaan, dan maak je kans op een weekend Cabrio rijden en waardebonnen van € 50,- van de betrokken sponsors, Shoeby, Brownies & Downies of Intersport Snelders. Rond het Downies & Brownies pleintje worden gratis Brownies uitgedeeld en de activiteiten worden geleid door deelnemers van Voetbal+ met hun begeleiders,” aldus Patrick Dieks, eigenaar van Intersport Snelders.

Ook kunnen de klanten de gehele dag profiteren van 10% kassakorting bij Shoeby Fashion en Intersport Snelders en gaat er nog eens 10% van de omzet naar Voetbal+ van sc Woezik. De cabrio wordt beschikbaar gesteld door autobedrijf Frank Aarts te Wijchen.

Dus al met al een leuke vermakelijke middag van 12.00 tot 17.00 uur in het centrum van Wijchen.Sponsorevent Voetbal+ sc Woezik

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen