Dinsdag 16 juni congres “Dé Wijchenwinkel, de consument staat centraal!”

Foto: wijchen.nieuws.nl

Dinsdag 16 juni om 20:00 uur wordt er in het Mozaïek een congres georganiseerd over het centrum van Wijchen. Het thema is ‘Dé Wijchenwinkel, de consument staat centraal!’. De toekomst van het centrum van Wijchen, dit is het onderwerp van het congres. Alle inwoners en ondernemers uit de gemeente Wijchen zijn welkom!

Er verandert veel om ons heen. De consument staat centraal bij grote veranderingen in de retailomgeving. Tijdens dit congres zullen consumenten, ondernemers en deskundigen met elkaar in gesprek gaan en elkaar inspireren en adviseren. Met een presentatie van de uitslag bezoekersenquête ‘Wat wil de Wijchense consument aan beleving in het centrum?’

Tijdens dit congres presenteert WijchenIS een onderzoek dat gedaan is onder 309 consumenten over het bezoekersgedrag in het centrum van Wijchen. Hieruit komt naar voren hoe Wijchen het doet ten opzichte van 11 andere middelgrote/vergelijkbare gemeenten.

Tevens zullen consumenten, ondernemers en deskundigen in workshops met elkaar in gesprek gaan om elkaar te inspireren en adviseren. Na afloop is er een gezellige borrel.

En een speciaal optreden van ‘De Klantenknuffelaars!’

De volgende workshops worden gegeven:
• De Bloeifabriek; Hoe kunnen we Dé Wijchenwinkel nog b(l)oeiender maken…?
• Inretail: shopping 2020. Hoe maken we het centrum toekomstgericht?
• Hoe kunnen pandeigenaren en de gemeente bijdragen aan een kansrijk centrum?
• Ik ben de baas van Wijchen centrum en morgen zou ik graag….
• Van klanttevredenheid naar klantloyaliteit.Hoe wordt uw bedrijf een 9+ organisatie?

Aanmelden kan via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen