Eric van Sauers opent theaterseizoen van Theater ’t Mozaïek

Foto: YouTube

“Eric van Sauers opent 26 september om 20.15 uur het nieuwe theaterseizoen in theater ’t Mozaïek in Wijchen en daar zijn we ontzettend blij mee,” vertelt Nancy van Nuland van theater ’t Mozaïek.

“Deze topcabaretier is terug van weg geweest en maakt een comeback van jewelste. Alle recensies zijn lovend en Eric is vooral zichzelf. Ongekend grappig, gevaarlijk en bovenal een meester-verteller. Hij verzint, verandert, daagt uit en laat vooral het publiek genieten. Een voorstelling dus om niet te missen. En gelukkig zijn er nog wat kaarten verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455, maar niet zo veel meer…”

Eric neemt in zijn voorstelling “Ontroert” de tijd om die even stil te kunnen zetten. Met alles wat hij heeft, probeert hij die ongrijpbare tijd heel even van ons te maken. Daarna gaan we weer verder. Zoals altijd… Eric van Sauers won Camaretten, de Neerlands Hoop en werd genomineerd voor de Poelifinario. Vele uitverkochte zalen later was hij aan een pauze toe. Maar nu is hij terug. En hoe.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen