Boekpresentatie Jacob Jan Voerman in de Bibliotheek Wijchen

Vrijdag 16 oktober om 20.00 uur wordt het prentenboek “De kleur van Kobe” gepresenteerd in de Bibliotheek van Wijchen. “De kleur van Kobe” is een moderne fabel op rijm, geschreven door Jacob Jan Voerman met prachtige aquarellen van Margreet Joosen.

Beiden hebben erg veel liefde in het boek gestopt. Liefde voor eenieder die zich een buitenbeentje weet. Doordat Jacob Jan en Margreet beiden slechthorend zijn, weten ze daar alles van. Ze hebben ontdekt hoe geweldig het is om jezelf te kunnen zijn. Dat is dan ook de boodschap die ze met hun prentenboeken door willen geven: Je mag er zijn! Precies zoals je bent.

Kobe is de eerste fabel van de gloednieuwe uitgeverij verwonderfabels. Laten zien hoe mooi de wereld is, en laten zien hoe mooi jij zelf bent. Dat is de  moraal die als rode draad door al het werk loopt. Prentenboeken, posters, kaarten en wat er allemaal nog meer bij gaat komen.

Kobe is mogelijk gemaakt via crowdfunding bij voordekunst.
Zie https://www.voordekunst.nl/projecten/3385-prentenboek-hoe-kobe-zijn-kleur-vond.

Gastspreker op 16 oktober is Xandra van Hooff van Gavemensen.nl. Ze vertelt over jezelf kunnen blijven. En over hoe moeilijk dat is, als je zo gevoelig bent dat je allemaal signalen van anderen oppikt. Haar antwoord is verrassend: sluit je niet af voor die signalen, en faal eens wat vaker in wat je doet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen