MORIS GRAFFITI opent atelier in ’t Mozaïek Wijchen

Foto: Morris Graffiti

Vanaf 1 september 2015 heeft MORIS graffiti al een eigen atelier/workshopruimte in Cultureel Centrum t Mozaïek.Op donderdag 22 oktober wordt het nieuwe atelier van MORIS graffiti feestelijk geopend. Op deze dag is er een besloten receptie voor genodigden. Op vrijdag 23 oktober tussen 14.00 en 21.00 uur is het open huis en is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in het nieuwe atelier van MORIS Graffiti.

De Wijchense Graffitikunstenaar MORIS (Maurice Broekhoff) is al enkele jaren actief met zijn Graffiti onderneming. Steeds vaker wordt hij benaderd voor teamuitjes, bedrijfsfeesten, schilderijdoeken of muurschilderingen. Een eigen atelier en workshopruimte is de volgende stap. De ruimte dient niet alleen als atelier en workshopruimte, ook is er minishop, met verkoop van spuitbussen, graffitiboeken en magazines.

Het atelier van MORIS is te vinden in ’t Mozaïek Wijchen. Tijdens het open huis zie je het nieuwste werk van Moris op doek (mini expo ‘Eye Got Next’), kun je je Graffiti- skills laten zien en hoor je de vette vibes van een DJ. Verder kun je deze dag info krijgen over het veelzijdige aanbod van alle activiteiten en workshops die Moris verzorgt op het gebied van Graffiti en Street art.

Benieuwd naar het werk van MORIS?? Kom dan vrijdag 23 oktober naar het open huis of check zijn website: www.morisgraffiti.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen