Politie Wijchen zoekt getuigen van auto-inbraken

In de nacht van maandag 5 op woensdag 6 oktober zijn er vijf personenauto’s opengebroken in de parkeergarage aan de Zomertaling te Wijchen. In de nacht van zaterdag 31 oktober op zondag 1 november zijn er 17 personenauto’s opengebroken in de parkeergarage aan het Europaplein. De politie wil deze inbraken graag oplossen en roept daarom hulp in.

De dader(s) is (zijn) vermoedelijk de parkeergarage binnengekomen door met een bewoner mee te lopen en hebben zich hierna in laten sluiten.
Ze hebben dus rustig hun gang kunnen gaan. Bij het overgrote deel van deze auto’s is er om binnen te komen een raam stuk geslagen.

De politie wil deze zaak graag oplossen en vraagt daarbij hulp van de inwoners van Wijchen. Mogelijk heeft men iets gezien of gehoord dat kan bijdragen aan de oplossing van dit misdrijf.

Daarom willen de politie graag weten of men rond het tijdstip van deze auto-inbraken personen heeft gezien die zich verdacht ophielden of zich vreemd gedroegen in de omgeving? Of misschien hebt u opvallende voertuigen in de straat of omgeving gesignaleerd? Alle aanwijzingen, hoe onbeduidend deze ook lijken, kunnen van groot belang zijn voor het onderzoek.

U kunt uw informatie aan doorgeven via telefoonnummer: 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2015224715

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen