Nieuwe Cinema Roma gaat 10 december open

Foto: wijchen.nieuws.nl

Op 10 december zullen de eerste gasten ontvangen worden in de nieuwe servicebioscoop van Cinema Roma aan de Oude Klapstraat in Wijchen. De huidige bioscoop aan de Markt zal op 6 december definitief haar deuren sluiten.

“In de nieuwe bioscoop wordt op elk gebied het hoogst denkbare kwaliteitsniveau nagestreefd”, aldus vestigingsmanager Koen Brits. Gasten worden onder andere getrakteerd op een sfeervolle inrichting, ontworpen door een gerenommeerde architect. De filmbeleving zal nog intenser worden doordat de doeken vele malen groter zijn dan de doeken in de huidige bioscoop en het geluidssysteem is nog geavanceerder. Ook is er een uitgebreide menukaart met diverse nieuwe producten. Zo kun je bijvoorbeeld een portie ambachtelijke bitterballen of vers gebakken stokbrood bestellen.

De meest luxe ervaring beleef je als gast door te kiezen voor een plaats op het balkon. Dan heb je voor en na de film toegang tot de exclusieve Club Lounge die zich op de eerste etage bevindt. In de Club Lounge en op het balkon is de menukaart nog uitgebreider.  Zo is er keuze uit diverse wijnen en kan er zelfs een fles champagne besteld worden. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de garderobe of de jas kan opgehangen worden aan het haakje aan de zijkant van de ruime fauteuil op het balkon.

Ondanks de enorme kwaliteitsverbetering blijven de toegangsprijzen onveranderd. Een kaartje kost €9,40 in de avond (balkon + €3,00) en €7,40 in de matinee (balkon + €2,50). Reserveren kan naast online ook gewoon nog telefonisch want persoonlijke aandacht blijft het belangrijkste kenmerk van de servicebioscoop. Reserveren voor 10 december of de dagen daarna kan vanaf maandag 7 december 12 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen