Nadja Spooren start in maart weer met panfluitlessen

Foto: Teun Hendrikx

In maart begint Nadja Spooren van Panfluitpraktijk na haar zwangerschapsverlof weer met haar lessen in Wijkcentrum de Brink. In november is Nadja met verlof gegaan en op 12 december is haar  Jens geboren. Nadja geniet volop van haar moederschap met haar kleine manneke Jens.

Nadja vertelt; “Vanuit mijn jeugd ben ik in aanraking gekomen met de panfluit en ben gelijk verliefd geworden op dit instrument. Het houten fluitgeluid is zo mooi en ik wist meteen dat ik dit instrument de rest van mijn leven wil blijven spelen. De panfluit is een specifiek klassiek georiënteerd instrument en bestaat in verschillende vormen. Mijn hart ligt bij het Roemeense model panfluit, speciaal voor klassiek en westerse folklore. Mijn passie wil ik aan de leerlingen overbrengen en meegeven”.Nadja Spooren Panfluitpraktijk

Op 2 maart begint Nadja weer met lesgeven. In de tussentijd is Nadja wel bereikbaar voor informatie of voor de aanvraag van een proefles (om te kijken of het klikt en of de panfluit ook bij je past). Het inplannen van de lessen kan vanaf maart.

Mocht u geïnteresseerd zijn om ook op dit mooie instrument, de panfluit, te willen spelen, dan kan men zich aanmelden voor de lessen. De panfluitlessen zijn voor volwassenen en kinderen op dinsdagmiddag van 16:00-18:00 uur in wijkcentrum de Brink.

Voor meer informatie kunt u Nadja mailen [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen