Chat Noir uit Balgoij in ’t Mozaïek

Foto: Thomas Keuvelaar

Het gerucht doet de ronde dat het illustere gezelschap van de Parijse taveerne Le Chat Noir weer actief is. Op verlaten pleinen en in obscure kroegen zijn leden van het gezelschap gesignaleerd en de eerste voorstellingen worden gemeld. La très illustre compagnie du Chat Noir vermaak, musiceert en ontroert genadeloos!

Dat hun populariteit groeiende is, blijkt uit het feit dat Chat Noir op de Vloer geprogrammeerd stond. De kaartverkoop ging echter zo hard dat de voorstelling nu verplaatst is naar de theaterzaal om alle belangstellenden een plek te kunnen geven. Vanzelfsprekend is de groep hier uitermate trots op. Er zijn dus nu weer kaarten voor de show op zaterdag 23 januari te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55.

Drie bevriende muzikanten uit Balgoy (Marijn de Valk, Daan van Haren en Rik  stortten zich jaren geleden vol overgave op het Franse chanson. De groep groeide uit tot een bevlogen collectief dat ook op de Zwarte Cross en Waalpop te horen was. Hun cd La Vendange was een succes en het publiek dat hen vorig seizoen in de foyer zag, was laaiend enthousiast. Theater ’t Mozaïek zorgt met Pro Podium, het initiatief om lokaal talent meer podiumkansen te geven, ervoor dat Chat Noir doorgroeide naar De Vloer en nu zelfs naar de theaterzaal… Een waar lokaal succesverhaal!
Op youtube zien we dit filmpje. Een aanrader dus.

Alles op een rijtje:
Datum: zaterdag 23 januari 2016
Tijd: 20.15 uur
Artiest: La très illustre compagnie du Chat Noir
Voorstelling: La Vendange
Genre: muziek
Zaal: Theaterzaal!
Prijs: € 12,50 (inclusief garderobe en drankje)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen