Kleintje Koffie met Margreet Botman in de Bibliotheek Wijchen

Op woensdag 14 september van 10.00 tot 11.00 uur is er weer een speciale Kleintje Koffie in de Bibliotheek van Wijchen. Het thema van Kleintje Koffie, verzorgt door Margreet Botman van kinderpraktijk HSKtrainingWijchen, is: Hoe voorkom je overprikkeling bij je kind?

Hierbij zal Margreet informatie geven over hoe overprikkeling ontstaat, dat dit sneller bij een hoogsensitief (jong) kind gebeurt en natuurlijk vooral over het voorkomen van overprikkeling. Voetreflex is één van de manieren om kinderen te laten ontspannen. Dit kunnen de ouders met kinderen kort ervaren! Vooral bij jonge kinderen heb je snel resultaat, waardoor je als ouder de verbinding voelt en meer rust ervaart.

Margreet Botman is kindercoach en is gespecialiseerd in het ondersteunen van hoogsensitieve kinderen en hun ouders. Verder heeft ze in het basisonderwijs gewerkt en verzorgt ze ook kortdurende ondersteuning gericht op kinderen die vastlopen in het onderwijs. Zowel de sociaal-emotionele als de didactische ondersteuning is kortdurend en gericht op de behoefte van het kind. Voor meer informatie: www.HSKtrainingWijchen.nl.

Kleintje Koffie wil vaders en moeders met kinderen van 0-4 jaar bij elkaar brengen. Iedere maand wordt met elkaar over een thema gesproken waarbij boeken en de taalontwikkeling van uw kind centraal staan.
Waarom Kleintje Koffie?
Van 0-4 jaar leert een kind heel veel. Lopen, praten, spelen, plaatjes kijken en begrijpen. Je kind ontwikkelt zich in hoog tempo, dat doet je kind samen met jou!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen