Miss Molly & Me in Theater ’t Mozaïek

Foto: Rachel Schraven

Marlijn Weerdenburg en Helge Slikker nemen je op donderdag 29 september mee op roverspad! Volg met Miss Molly & Me de avontuurlijke sporen van het meeste beruchte duo ter wereld: Bonnie en Clyde.

Met folky, soulvolle muziek, harmonieuze zang en een vleug humor herleeft het criminele stel dat zocht naar vrijheid en geluk. Miss Molly & Me liet zich inspireren en kwam met een prachtige verzameling enerverende en hartstochtelijke liedjes. Op donderdag 29 september is hun prachtige theaterconcert die zien en horen in Theater ’t Mozaïek.

Miss Molly & Me bestaat uit zangeres/actrice Marlijn Weerdenburg (Danni Lowinski, Wie is de Mol? en It Takes Two) en Helge Slikker, bekend van zijn Gouden Kalf voor de filmmuziek van Kauwboy en onlangs te zien in Oeroeg. Samen met drummer Dave Menkehorst en bassist Lucas Dols brengen zij een waanzinnig muzikaal theaterconcert, waarbij alle gevoelens de revue passeren en je Bonnie en Clyde leert kennen zoals je ze nog niet kende.

“De zang is zo harmonieus dat je trommelvliezen van genot extra gaan resoneren” – MuziekTheaterparadijs

“Wie goed naar de teksten luistert, gaat vanavond op muzikaal boevenpad langs het bijzondere levensverhaal van het roversduo. Wie dat niet doet, ervaart een bijzonder theaterconcert van muzikaal hoog niveau” – 1e Rang

“De liedjes op Bonnie and Clyde zouden zomaar kunnen stammen uit de tijd van het gangsterduo, ware het niet dat de productie uiteraard veel meer hedendaags klinkt” – Kindamuzik

“De teksten zijn prachtig, de liedjes zijn knap en verrassend geconstrueerd” – Platomania
Trailer/filmpje https://youtu.be/VFq0k3wlFbM

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 29 september 2016
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater – Rabobankzaal
Artiest: Miss Molly & me (met Marlijn Weerdenburg en Helge Slikker)
Voorstelling: Bonnie and Clyde
Genre: muziek
Prijs: € 18,50 (inclusief garderobe en drankje)

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen