Gezocht zanger(es) pur sang

Foto: Pur Sang

Het Wijchens Popkoor Pur Sang bestaat al zo’n tien jaar. Pur Sang is een klein gezellig popkoor met 12 leden, dat door het jaar heen een ‘sky radio’-repertoire heeft en in de decembermaand kerstliedjes ten gehore brengt. Om de stemmen in balans te brengen heeft Pur Sang voor het eerst-sinds-ooit ruimte voor 2 of 3 nieuwe leden.

Het popkoor is onder andre op zoek naar een mezzo-sopraan en een tenor. Het koor zoekt enthousiaste zangers met enige koorervaring. Gezien de gemiddelde leeftijd binnen Pur Sang zoeken ze iemand jonger dan 55 jaar. Omdat het maar een klein clubje is en er vaak 6-stemmig wordt gezongen, moet je het niet griezelig vinden soms met z’n tweetjes een partij te zingen.

Ken of ben jij iemand die zichzelf herkent in deze tekst en ruimte heeft in de agenda om elke donderdagavond te repeteren in een Balgoijse huiskamer? Aarzel dan niet en neem contact op via www.pursangwijchen.nl.

“Pur Sang begon in 2005 als de projectgroep Joy die alleen met Kerst optrad, maar we konden het zingen en de gezelligheid niet missen. Sinds Kerst 2007 zijn we daarom onder de naam popkoor Pur Sang verder gegaan. Pur Sang bestaat uit 12 enthousiaste zangers en zangeressen en zingt 4- tot 6-stemmige nummers. We doen het allemaal net iets anders dan andere koren. Zo staat onze muzikaal begeleidster Hanneke Heesakkers niet voor het koor bij optreden, maar zingt ze lekker mee en repeteren we elke donderdag genoeglijk in een Balgoijse huiskamer. We zingen vooral mooie popmuziek anno nu en in december blijven we gezellig optreden als kerstkoor.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen