Leonie Meijer terug in Theater ’t Mozaïek

Foto: Mischa-Muijlaert

De grote verrassing van de seizoenspresentatie in mei was toch wel Leonie Meijer. In het Italiaans, Nederlands en Engels liet ze horen hoe ontzettend goed ze kan zingen. En met haar innemende persoonlijkheid en ontwapenende eerlijkheid won ze het hele publiek voor zich.

Leonie komt met twee muzikanten en songs van haar gloednieuwe album The Naked Sessions naar theater ’t Mozaïek. De bezoekers zijn alom enthousiast over haar voorstelling, zo is te lezen in haar gastenboek:
“Genieten. Een vol theater. Prachtige zang en begeleiding. Leuke verhalen tussen de liedjes met veel passie en humor gebracht door een supergoede zangeres.” (Joop uit Almelo).
“Leonie raakt je met haar stem, muziek en tekst recht in je hart. En doet dat met een heerlijke vleug humor en persoonlijke touch.” (Anita uit Barneveld).
“Ik zou iedereen zeker aanraden om naar Leonie en haar band te gaan, want ze zijn geweldig. Het was echt een topavond en ik heb er heel erg van genoten. Ik ga snel nog een keer.” (Mirella uit Almelo).

Bekijk de trailer/filmpje:

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 10 november 2016
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater – Rabobankzaal
Artiest: Leonie Meijer
Voorstelling: Naked
Genre: muziek
Prijs: € 17,50 (inclusief garderobe en drankje)

De zaal is dan ook al mooi gevuld op donderdag 10 november, maar er kunnen zeker nog liefhebbers van mooie liedjes bij. Dus boek snel uw kaartjes via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen