Train mee met de VVD Wijchen

10 nov 2016, 12:01 Nieuws
vvd wijchen en schippers
De komende maanden organiseert de VVD Wijchen een aantal liberale trainingen. Een mooie kans om kennis te maken met de VVD en bekend te raken met het liberale gedachtegoed van de partij! Op het programma staan de trainingen 'Introductie gemeenteraad', 'Basismedia I', 'Liberalisme I' en 'Medialandschap'.
Het programma is als volgt:
Introductie gemeenteraad (17 december 2016)
Introductie van de gemeenteraad. Een ideale training om uw blik te verbreden binnen het bestuur van de gemeente. Deze training schenkt aandacht aan de werkwijze van de gemeenteraad, de omgeving van de raad en de wijze waarop het liberalisme daarin aan bod komt.
Basismedia I (28 januari 2017)
Deze training laat u kennis maken met de mogelijkheden, kansen, maar ook gevaren van het inzetten van media om uw doelstellingen te realiseren. U krijgt praktische tips en tools aangereikt om goed beslagen ten ijs in contact te treden met media.
Liberalisme I (18 februari 2017)
Deze training voorziet in een eerste kennismaking met de liberale kernwaarden. Zo krijgt u een goed beeld van de partij en haar beginselen.
Medialandschap (11 maart 2017)
U leert tijdens de training om een krachtige kernboodschap op te stellen zodat uw boodschap helder overkomt. Ook wordt er aandacht besteedt aan de voorbereiding op contact met de pers en het opstellen van een communicatieplan.
Alle trainingen vinden plaats in het Kasteel van Wijchen en duren van 9.30-12.00 uur. Vanaf 9.00 uur kunt u inlopen en genieten van koffie of thee. Na afloop kunt u napraten onder genot van een lunch met luxe broodjes. De kosten voor deelname bedragen 15 euro per persoon per training. Aanmelden kan via een mail naar: [email protected]
U hoeft geen lid te zijn van de partij om deel te kunnen nemen.