37% Gelderlandse mannen is tevreden over zijn seksleven

Foto:

Over het algemeen is de Gelderlandse man met een relatie tevreden over zijn seksleven. Gemiddeld 25% van de Gelderse mannen zegt helemaal niets te willen veranderen aan zijn seksleven. 12% vindt zelfs dat zijn partner een echte tijger is tussen de lakens. Dit blijkt uit onderzoek naar het liefdesleven van de Nederlandse man, uitgevoerd door mannenmodeketen Only for Men.

Ongeveer 13% heeft gemiddeld twee tot drie keer per week gemeenschap met zijn partner. Nog eens 12% deelt minstens drie keer per week het bed met zijn partner. Iets minder dan een kwart doet het gemiddeld wat minder vaak, namelijk minder dan één keer per maand. Drie op de tien mannen uit Gelderland geeft aan liever helemaal niet te praten over zijn seksleven.

Mannen uit Gelderland geven hun partner een dikke voldoende
Gelderlandse mannen beoordelen het innerlijk en uiterlijk van hun partner gemiddeld met een mooie 8,1. Ook de provincies Noord-Holland, Limburg en Groningen geven dit hoge cijfer aan hun geliefde. Alleen in Zuid-Holland wordt een hogere beoordeling gegeven, namelijk een 8,2. Zo’n 18% van de Gelderlandse mannen geeft zijn partner een perfecte score: namelijk een 10.

Meer dan de helft van de Gelderlandse mannen zou vreemdgaan nooit overwegen
Zes op de tien Gelderlandse mannen zegt vreemdgaan nooit te overwegen (62%), zelfs niet wanneer hij de lakens kan delen met een prachtige BN’er. Toch zegt 13% van de mannen, die vreemdgaan met een BN’er wél overwegen, dat hij actrice/presentatrice Chantal Janzen niet zou kunnen weerstaan. Daarnaast is oud-hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo zijn favoriet (7%). Ook Katja Schuurman is onweerstaanbaar voor de Gelderse man, 5% zegt vreemdgaan te overwegen wanneer hij de kans krijgt om met Katja naar bed te gaan.

Zijn droomvrouw komt uit de Benelux
De mooiste nationaliteit is volgens de Nederlandse man ‘gewoon’ Nederlands, Belgisch of Luxemburgs. Ruim 38% zegt hier de mooiste vrouwen te vinden. Op een gedeelde tweede plaats  (15%) staan de vrouwen uit Noord-Europa en Zuid-Amerika. Slechts 2% procent van de mannen kiest voor een vrouw uit Noord-Amerika zoals Canada of de Verenigde Staten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen