Inge en Irene geven je grip op stress met EFT

Foto:

Stress, we hebben het allemaal en we kennen het allemaal. De ene persoon meer dan de ander maar iedereen weet hoe het voelt. Met EFT (Emotional Freedom Techniques) heeft u een tool in handen waarmee u meer grip krijgt op de stress in uw leven.

EFT is een eenvoudige zelfhulp- en stressreductietechniek waarin westerse kennis gecombineerd wordt met oosterse wijsheid. Tijdens de interactieve lezing van Inge Pansier en Irene Walk van itoo-coaching wordt EFT uitgelegd en aangeleerd.

De interactieve lezing is op donderdag 16 februari in de Bibliotheek Wijchen. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Voor leden is de entree € 6,50, voor niet-leden € 7,50. Een kaartje reserveren kunt u via www.bibliotheek-wijchen.nl.

Wat is i2/Itoo? i2 staat voor Inge en Irene, twee gedreven vrouwen die mensen ondersteunen in hun zoektocht naar meer bewustwording, inzicht en
vrijheid. ‘Van lijden naar leiden’ is hun motto. Dit doen zij op een professionele, informele manier. Ze zijn enthousiast en betrokken en werken graag met de kracht van humor.

Maar i2 staat ook voor I too, oftewel Ik ook. Inge en Irene weten uit ervaring dat het leven soms onvoorziene wendingen kan nemen.
Het is mede door deze levenservaring dat ze hun cliënten kunnen begeleiden naar een betere kwaliteit van leven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen