Evenementen bij Meneer Smit

Foto: Ton Akveld

De komende maand zijn er weer diverse evenementen bij Meneer Smit aan de Oude Klapstraat in Wijchen. Hieronder een overzicht.

Live muziek op woensdag na het diner!
Woensdag 1 maart: Nico Meijerink
Woensdag 8 maart: Three Weeks Notice
Woensdag 15 maart: The Mystic Foxes
Woensdag 29 maart: Songbird
Woensdag 19 april: Cellar’s Tribe

Zondag 5 maart 2017: darttoernooi bij Meneer Smit – ONE HUNDRED AND EIGHTY!
Ben jij een professionele darter of meer een gezelligheidsgooier, dat maakt zondag 5 maart niet uit! Op verschillende borden kijken we deze gezellige middag wie er de winnaar wordt van het Meneer Smit darttoernooi. Er zijn dartpijlen aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen pijlen mee nemen! Aanvang van het toernooi is 13:00 uur. Inschrijven kan per mail of aan de bar. Inschrijfkosten zijn €5,- per persoon.
Dinsdag 7 en dinsdag 14 maart 2017: Meneer Smit Kiest
Politieke avonden bij Meneer Smit in aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen op 15 maart.
Binnenkort kunnen we weer naar de stembus! Daarom organiseren wij twee politieke avonden. Op 7 maart en 14 maart ben je welkom om te discussiëren aan de hand van actuele politieke stellingen. Het worden interactieve avonden en we nodigen jou uit om deel te nemen aan de discussie.
De presentatie is in handen van Wijchens raadslid Renate Loermans. Ook de vier Wijchense fracties – VVD, PvdA, CDA en D66 – zullen aanwezig zijn. Janet Renders en Twan Kersten komen deze avonden muzikaal omlijsten.
De avond is voor iedereen toegankelijk, de entree is gratis en speciaal voor deze avonden hebben wij een bierprimeur: de eerste Wijchense Schone! Dit biertje is gebrouwen op Wijchense grond in de nieuwe brouwerij. Kom jij proeven!? Inloop is vanaf 20:30 uur.
Maandag 20 maart 2017: Meneer Smit Culinaire quiz!
Ben jij een culinaire allesweter!? Doe mee met de culinaire quiz!
Van stokbrood tot steak en van bitterbal tot bruschetta, hoe veel culinaire kennis heb jij!? Teams van maximaal 4 personen kunnen zich inschrijven aan de bar of per mail. Inschrijfkosten zijn €2,50 per persoon. Aanvang van de quiz is 20:00 uur.
Donderdag 30 maart 2017: bierproeverij Lente editie!
Zie, ruik en proef 7 verschillende bieren met bijpassende hapjes onder leiding van een bier sommelier! Dit maal zullen de ‘lentebieren’ centraal staan.
De aanvang is 20.00 uur. Inschrijven kan aan de bar of per mail en de kosten zijn €15,- per persoon.
Zondag 9 april 2017: live muziek van Ton Verkooijen!
Vanaf 15:00 uur zingt deze ‘songsinger of the Sixties’ heerlijke blues muziek en vult hiermee de zondagmiddag muzikaal in bij Meneer Smit. De toegang is gratis.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen