Bobo in Theater ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: PR Trend Media

Voor het eerst in Theater ’t Mozaïek: Bobo! Twee voorstellingen op één middag, want de belangstelling is groot. Op zondag 19 maart kan de hele familie genieten van Bobo’s verjaardagsshow.

In dit meezing- en meedoe-avontuur beleeft Bobo de gekste dingen. Bobo is namelijk  jarig en zijn vriendje Tjerk heeft een mooi cadeau gekocht. Bobo wil natuurlijk een groot feest met taart, zingen, cadeautjes en een leuk kinderfeestje. Er gaat van alles mis met de taart en het cadeau van Bobo en als ze naar de kinderboerderij gaan om Bobo’s kinderfeestje te vieren, is er iets heel vreemds aan de hand…

Bobo is al 46 jaar een begrip in Nederland en al jaren dagelijks te zien op RTL Telekids. Nu is er dan eindelijk een supergrappige, muzikale familievoorstelling met Bobo en zijn vriendje Tjerk. Met dank aan Trend Media, de makers achter o.a. Ernst & Bobbie en Checkpoint Theater.

Trailer/filmpje

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 19 maart 2017
Tijd: 13.00 uur en 15.30 uur
Locatie: Theater – Rabobankzaal
Artiest: Bobo en Tjerk
Voorstelling: Bobo’s verjaardagsshow
Genre: familie 3+
Prijs: € 16,50 (inclusief garderobe en drankje)

De verkoop gaat hard maar op het moment van het schrijven van dit bericht zijn er nog kaarten verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen