Woezik verliest onnodig van De Bataven

Woezik heeft zondagmiddag onnodig met 2-1 verloren van De Bataven in Gendt. De titelaspiraties kunnen in de koelkast en ook de periodetitel wordt een moeilijk verhaal. Ook zijn ze gezakt naar plaats vijf.

In de eerste 20 minuten had Woezik al ruim op voorsprong kunnen, of wellicht moeten, komen. Jesse Vreman, Jos Peltzer en Bram Kooijmans wisten het net echter niet te vinden. Woezik hield in de eerste helft wel de controle over de wedstrijd, maar kwam niet tot scoren. Woezik Wijchen

De Bataven deden dat in de tweede helft beter en effectiever. Binnen 3 minuten wist Evert Palm De Bataven op een 2-0 voorsprong te schieten. Beiden kwamen voort uit een snelle counter. Jesse Vreman scoorde in de 70e minuut nog wel de aansluitingstreffer. Verder dan twee schoten op de lat van zowel Vreman als Floris Florussen kwam Woezik niet.

Volgende week zondag spelen ze om 14.30 uur thuis tegen JOS Watergraafsmeer.