Open Golf Dagen bij Golfclub De Berendonck in Wijchen

Foto: Golfbaan De Berendonck

Op zaterdag 8 en zondag 9 april heeft golfclub De Berendonck in Wijchen een sportief programma in petto met golfactiviteiten voor het hele gezin. Op deze dag ontvangt de golfclub iedereen die geïnteresseerd is in golf en wie de sport een keer wil uitproberen. Het programma is dagelijks van 11.00 tot 16.00 uur.

Volop aandacht voor kinderen
Op De Berendonck hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van jeugdspelers. We investeren volop in het enthousiasmeren van jonge golfers. Mede daarom worden er voor de bezoekende kinderen diverse golfactiviteiten georganiseerd, zoals een speciaal golfparcours. Met een echte kinderscorekaart in de hand kunnen ze zelf de beginselen van de golfsport ontdekken. Alle jonge golfers in spé krijgen bovendien een verrassing!

Kijkje in de keuken
Bezoekers aan de Open Golfdagen bij Golfclub De Berendonck krijgen een kijkje in de ‘keukens’ van het bedrijf. Voor wie meer wil weten over het onderhoud van een golfbaan, hoe krijg je gras zo kort gemaaid, zullen de zogenaamde greenkeepers enkele informatiesessies geven.

Daarnaast zijn er diverse proeflessen te volgen bij de Wijchense golfprofessionals. Deze lessen duren 80 minuten en zijn gratis. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar [email protected]

Ook voor gevorderden
De Open Dag is niet alleen bedoeld voor beginners. Ervaren golfers willen we natuurlijk ook graag het goede van De Berendonck laten ervaren. We hanteren ook een speciaal open dag tarief à € 10,- voor een ronde van 9 holes, na 15:00 uur. Maar we willen ook de niet-golfers laten kennismaken met onze faciliteiten. Niet iedereen denkt bij een golfbaan meteen aan een locatie voor een bruiloft, een feest, een vergadering of gewoon voor een diner. Terwijl we daar wel daar een unieke omgeving voor bieden!

Grootste in Nederland
De Berendonck is onderdeel van BurgGolf, met in totaal 6 banen in Veldhoven, Wijchen, ’s-Hertogenbosch, Zoetermeer, St. Nicolaasga en Purmerend, de grootste exploitant van golfbanen in Nederland. Alle banen opereren volgens een vaste formule waardoor golfers overal deze faciliteiten hebben. Het programma van de open dagen is op alle banen hetzelfde. Alle informatie over de open golfdagen is te vinden op www.burggolf.nl/opendag

 

Reacties