Emmy Wittenberg nieuw commissielid D66 Wijchen

Foto: D66 Wijchen

Vanaf 18 mei 2017 heeft D66 in Wijchen weer drie commissieleden in de gemeenteraad. Tijdens de raadsvergadering werd Emmy Wittenberg door burgemeester Hans Verheijen officieel benoemd.

Een logische stap in de politieke carrière van Wittenberg, die ook deelneemt aan Route66, het landelijke talentprogramma van D66. Tijdens haar studie was Emmy actief als fractievolger bij de lokale afdeling van D66 in Nijmegen. Inmiddels draagt zij al enkele jaren, als steunfractielid van D66 Wijchen, haar steentje bij door met regelmaat mee te vergaderen en de fractie van nodige achtergrondinformatie te voorzien bij diverse onderwerpen.

Emmy Wittenberg studeerde fysiotherapie en volgde daarna een masteropleiding tot gezondheidswetenschapper. Ze werkt als docent bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en als cursusleider didactische basisprincipes voor onder meer het Wenckebach Instituut. Sinds 2010 woont Emmy in Wijchen en mede door de komst van haar twee dochters voelt ze zich helemaal thuis in onze mooie gemeente. Naast haar nieuwe uitdaging als commissielid houdt Emmy zich ook bezig met het schrijven van het verkiezingsprogramma voor 2018. Vanzelfsprekend over de thema’s die dichtbij haar hart liggen: zorg, onderwijs en sport.

Team compleet
Fractievoorzitter Esther Dauphin is erg blij met de benoeming van Emmy; “Als enthousiast steunfractielid levert Emmy al jaren een erg goede bijdrage. We bewonderen haar dossierkennis en analytisch vermogen. Dat ze nu commissielid is geworden is een vanzelfsprekende stap, haar voordracht werd dan ook door al onze fractie- en commissieleden ondersteund. Met Emmy erbij is ons team compleet.”

Bron: D66 Wijchen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen