Wijchen Present in een nieuw jasje

Foto: wijchen.nieuws.nl

Wijchen Present, een evenement waar o.a. verenigingen, stichtingen, instanties en culturele organisaties zich presenteren. Dit jaar vindt deze weer plaats in ’t Mozaïek op zondag 3 september van 11.00 tot 16.00 uur. Maar de opzet wordt wel anders.

Bij Wijchen Present worden alle stichtingen, verenigingen, organisaties en sportclubs uit Wijchen en omgeving onder de aandacht gebracht in en rondom het terrein van ’t Mozaïek. Zij gaan op hun beurt de bezoekers een diversiteit aan informatie en presentaties bieden. Uiteraard zijn er ook optredens van zang, dans en sport te bewonderen.

Dit jaar gaat de organisatie de vaste structuur loslaten. Niet allemaal dezelfde kraampjes, maar men wil het voor iedereen mogelijk maken om deel te nemen door iedereen een grondplaats te geven en de mogelijkheid te bieden om zelf een (hang)tafel mee te nemen of een tafel van ‘t Mozaïek te gebruiken. Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om het vertrouwde kraampje te huren tegen een geringe vergoeding. Door deze verandering kan het inschrijfgeld voor elke deelnemer verlaagd worden naar € 10,00 per m2, waardoor de drempel voor de kleinere organisaties en verenigingen lager wordt.

Ook de nieuwe inwoners van de gemeente Wijchen komen na een rondleiding door hun nieuwe woonplaats Wijchen Present ook bezoeken? Zij zijn misschien wel op zoek naar een sportclub, kinderopvang of andere informatie/bezigheid.

Kent u iemand die zeker thuishoort bij deze informatie- en promotiedag, attendeer ze op deze dag.
Voor vragen kunt u mailen naar [email protected].
Voor meer informatie kijk op de website: www.wijchenpresent.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen