WijchenIS wordt Wijchen=

WijchenIs heeft vanaf zaterdag 3 juni een nieuwe website genaamd “Wijchen=”. Centrummanager Piet Philipsen lanceerde op het marktplein de nieuwe website en beeldmerk van Wijchen=.  Doelstelling van “Wijchen=” is vooral om samen met de ondernemers van Wijchen en de gemeente te zorgen voor een veilig Wijchen, maar ook voor een gezellig en een bruisend  centrum.

In zijn speech sprak Piet Philipsen: Ik hoop dat we met z’n allen veel profijt van de nieuwe website en beeldmerk mogen hebben. Wijchen is vooral samen ontdekken zodat het voor het winkelend publiek en bezoekers veilig, gastvrij en echt sfeervol is en vooral leuk is om in ons centrum te vertoeven.

Om dit te vieren werd er een rondje in het centrum gemaakt om de ondernemers en het winkelend publiek te trakteren op een overheerlijke tompoes. De tompouces waren allemaal voorzien van het nieuwe logo van “Wijchen=”. 

Rosanne Pak is inmiddels drie jaar werkzaam voor het centrum management. Rosanne legt uit: “De website was al langer aan vervanging toe, maar door drukte van allerlei evenementen en de financiën dat verantwoord moet worden waren we er nog niet aan toe gekomen. Steeds meer kwamen er klachten en vragen over de naam WijchenIs en vooral de “IS” erachter dat geassocieerd werd met de Islamitische Staat.

We hebben er voor gekozen om gelijktijdig de naam aan te passen en de nieuwe website te laten bouwen door Barbera Koopsen van Prode Webdesign& Online Marketing.  Het  beeldmerk zoals:  de logo, folders en de vlaggen hebben ook een nieuwe uitstraling gekregen.  Het logo is ontworpen door Tessa Dix van Dixdesign. Vanmorgen hebben we onze nieuwe banners bij het Kasteel Wijchen geplaatst.”

De nieuwe website waarop alle evenementen, het winkelaanbod en al het andere nieuws vermeld wordt, is op zaterdag 3 juni gelanceerd. Klanten en ondernemers werden verrast met tompouces in het centrum. In de loop van komende week zullen alle banieren in het centrum worden vervangen. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen