25e Tuinmarkt Hernen, nog steeds een bezoek meer dan waard!!

Het historische kasteel Hernen opende op 3 juni haar jaarlijkse Tuinmarkt Kasteel Hernen. Dit gebeurde met een speciaal randje n.l. het  25-jarig jubileum. Een mooi lustrum waarmee de vele vrijwilligers van de Tuinmarkt Kasteel Hernen een uniek iets hebben neergezet. Ook dit jaar ging menig tuinliefhebber weer met bijzondere koopwaar naar huis en maakt het een bezoek aan Tuinmarkt Kasteel Hernen dan ook meer dan waard.

De Tuinmarkt Kasteel Hernen is een jaarlijks terugkerende markt op de eerste zaterdag in juni bij kasteel Hernen. Een tuinmarkt die in de verre omtrek bekend staat om de zeldzame planten en struiken die door verschillende kwekers uit  Nederland en België gekweekt zijn.Tijdens de markt wordt er een zeer gevarieerd assortiment aan tuinproducten aangeboden.  Denk hierbij aan allerlei soorten tuinplanten, perkgoed, tuindecoratie, tuingereedschap, teakbankjes, vlechtwerken, sierpotten en nog veel meer. 

Tijdens de tuinmarkt konden bezoekers een kijkje nemen naar de foto’s in de galerij, die een impressie geeft van hoe de tuinmarkt begonnen is, het verloop en de groei van toen naar nu.

Ieder jaar gaat een gedeelte van de opbrengst naar een goed doel. In dit jubileumjaar heeft Tuinmarkt Kasteel Hernen ervoor gekozen om de gedeelde opbrengst te besteden aan het versieren van de Dorpsstraat door aan de lantaarnpalen flowerbaskets te hangen. Dit als dank aan de dorpsbewoners voor de jarenlange steun die de organisatie heeft mogen ontvangen. Een jaar lang blijven de flowerbaskets hangen, gevuld met bloemen aangepast aan het seizoen.
FF gezellig op een bankje

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen