Han Klinkhamer exposeert tekeningen en schilderijen in Batenburg

Foto: Wikepedia

De tweede exposant in de Oude of St-Victorkerk in Batenburg deze zomer is Han Klinkhamer, die woont en werkt in het Brabantse Demen, recht tegenover Batenburg aan de overzijde van de Maas. Hij exposeert van 18 juni t/m 2 juli tekeningen en schilderijen.

Elementen uit het landschap langs de rivier zijn te herkennen in zijn tekeningen en schilderijen. Voren in modderige uiterwaarden, een hoekje met grassen en takken – het zijn vaak bescheiden onderwerpen als deze die het uitgangspunt vormen voor zijn werk.

Het schilderen gaat met vele lagen verf, haast driedimensionaal, doorwerkte structuren waarin hij schraapt, snijdt, weghaalt en toevoegt, tot een beeld ontstaat dat verder reikt dan een concrete afbeelding. Ook in zijn tekeningen bewerkt Han Klinkhamer het papier soms in meerdere lagen. In de Oude Victor toont Han Klinkhamer schilderijen, tekeningen op zeer groot formaat en werk gemaakt met de i-pad. https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2017/06/07151552/Schilderij Han Klinkhamer

De Oude of St-Victorkerk is gevestigd aan de Kruisstraat 7 in Batenburg. De expositie is van 18 juni t/m 2 juli 2017 op zondagen van 13.00-17.00 uur.
De toegang is gratis.

Meer informatie: www.indeoudevictor.nl of www.hanklinkhamer.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen