Haringparty Wijchen 2017 brengt 10.000 euro op

Op woensdag 14 juni vond in villa Sterrebosch de jaarlijkse haringparty Wijchen plaats waarvan de opbrengst naar een goed Wijchens doel ging, Vincentiusvereniging Wijchen. De bruto-opbrengst was € 10.000,–. De organisatie was in handen van YesWijchen.

Lees ook “Haringparty met Yes Wijchen en Maarten van der Weijden in villa Sterrebosch

Olympisch kampioen en wereldkampioen Maarten van der Weijden was aanwezig en wist in zijn presentatie de bezoekers te inspireren en motiveren. Hij sprak over doelen stellen, kiezen, volhouden en doelen bereiken. En hij weet hoe hij dit kan realiseren.

Na het openingswoord door Maarten ging men over tot de veiling van de haringvaatjes. Alle aanwezige ondernemers hadden er zin in en dat bracht de opbrengst van het eerste vaatje op € 2.200,–, De vaatjes die hierna werden geveild haalden niet meer het bedrag van het eerste vaatje, maar brachten een dusdanige opbrengst dat het totaalbedrag van € 10.000, — werd gehaald. Om dat bedrag te bereiken ging Jan Reith nog wel even met “de pet” rond.
Vincentius ontvangt niet het volledige bedrag. Er moeten nog wel wat kosten in mindering worden gebracht. Maar het heeft wel een mooi bedrag in vooruitzicht.

Notaris Patrick van beek was de veilingmeester en net als voorgaande jaren deed hij dat weer voortreffelijk. Hetgeen toch weer resulteerde in extra opbrengst.

Wethouder Titus Burgers deed, namens de gemeente Wijchen, het openingsbod op de haringveiling. 

De haring ging er goed in bij Leo.Dick Vogelzang van HDV Productions was de fotgraaf

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen