Apotheek van Poppel gaat verhuizen naar de Buizerdstraat 99 in Wijchen

Foto: wijchen.nieuws.nl

Eerst nog een weekend met man en macht aan het verhuizen en dan kunnen op maandag 3 juli de deuren van apotheek van Poppel aan de Buizerdstraat 99, appartementengebouw De Elst, open voor de klanten. De apothekers en medewerkers hebben er vertrouwen in dat het totaalpakket aan dienstverlening door de verhuizing op een nog hoger niveau zal komen.

In het appartementengebouw De Elst zijn ook 22 appartementen en 2 buurtkamers voor mensen met dementie. Apotheek van Poppel komt op de begane grond, maar wordt niet de enige zorgverlener van De Elst. Samen met huisartsenpraktijken “ De Huisdokter en ’t Laantje” openen zij Gezondheidscentrum de Elst.

De nieuwe balie Apotheek van Poppel Wijchen

Aangezien er nog wat verhuiswerk verricht moet worden, is de apotheek op vrijdag 30 juni de hele dag gesloten. Klanten kunnen die dag voor spoedrecepten terecht bij Apotheek Wijchen Zuid aan de Zuiderpoort 15 in Wijchen.

Gewijzigde openingstijden
Met ingang van 3 juli zijn de openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 8.00 uur – 17.30 uur. Apotheek Wijchen Zuid is op zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur geopend.

Vanaf augustus/september kunnen de klanten ook gebruik gaan maken van de 24/7 Afhaalservice aan de Buizerdstraat. Zij kunnen zich hiervoor al aanmelden.

“Het eindresultaat van deze verhuizing zal straks, naar onze overtuiging, bijdragen aan een kwalitatieve verbetering van onze dienstverlening,” aldus apotheker Sander Hubert.
Kijk voor meer info op de website van apotheek van Poppel.Apotheek van Poppel Wijchen

Reacties