Vertellingen rond het kampvuur in Wijchen

Foto: Sandy Wijnhoven

De zon gaat langzaam onder, het kampvuur knettert, de verhalenverteller schraapt zijn keel. Met zijn woorden neemt de verteller je mee naar ver weg en lang geleden. Wil je het einde van de vakantie vieren met verhalen? Nog even de zomeravondsfeer proeven met een drankje en ondertussen lekker luisteren?

Marc van Kampen en Mariska van de Steege van Kampvuur.tv organiseren – in samenwerking met De Bibliotheek Wijchen – een verhalenavond met de Wijchense vertellers Paul Groos, Joost Schellekens, Nadja Spooren en Martin Bergsma.

Op 25 augustus brengen zij van 20.00 tot 22.00 uur allerlei verhalen: sprookjes, twistverhalen, broodje-aapverhalen en nog veel meer. Vanaf 22.00 uur is er nog een halfuurtje griezelverhalen, voor de liefhebbers. We vertellen rond een kampvuur op het pleintje bij de ingang van ’t Mozaïek, Campuslaan 6 in Wijchen.  Het eerste half uur vertellen we voor de jongere kinderen, daarna voor oudere kinderen en zeker ook voor volwassenen.

Zin gekregen?
Je kunt je aanmelden via de website van De Bibliotheek Wijchen. Als je je vooraf aanmeldt, krijg je een consumptiebon. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage stellen we zeer op prijs. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Meer dan twee uur verhalen bij het kampvuur. De beste afsluiting van de vakantie!

Reacties