Terugblik Open Dag OncoReflexWijchen

Foto:

OncoReflexWijchen hield op zaterdag 30 september een open dag. Tijdens deze Open Dag was het thema; OncoReflex behandelingen bij kanker. De Wijchense Omroep was erbij.

“Er is wel wat aan vooraf gegaan waarom ik mij binnen de natuurgeneeskunde wilde gaan specialiseren om mensen met kanker te gaan behandelen. Ik wil dit graag even kort uitleggen. Je wilt het niet, vraagt er niet om en toch, op een dag in 2015 kreeg ik te horen; je hebt endeldarmkanker. Mijn wereld stortte in. Als je al 18 jaar als natuurgeneeskundige werkt, is chemo, bestraling en een operatie met verstrekkende gevolgen, iets wat je echt niet wilt ondergaan. Helaas was er, gezien het vergevorderde stadium waar ik in zat, geen andere optie dan toch de reguliere behandelingen te ondergaan. Door mijn werk als natuurgeneeskundige was ik in de positie beide behandelvormen in te kunnen zetten. Hierdoor had ik véél minder last van bijwerkingen en wist zo de ingrijpende operatie te voorkomen!,” aldus Dory Leenders van OncoReflex.

Er was op de Open Dag ook een verkoop van schilderijen ten bate van Ronald McDonald huis.Er zijn nog een aantal schilderijen te koop. Ben je op zoek naar een leuk mooi, modern, abstract of klassiek schilderij? Er zijn een aantal grote schilderijen bij, 110 x 110 cm en 100 x100 cm, die op een grote wand thuis of op je kantoor mooi zouden kunnen staan.
Neem gerust nog contact op, ook nu gaat de opbrengst nog naar het goede doel, het Ronald Mc Donaldhuis in Nijmegen.

Voor wie de Open Dag heeft gemist… De Wijchense Omroep heeft mooie een opname gemaakt die Dory graag wil delen. Zo krijg je toch een indruk van deze dag en wat Oncoreflex behandelingen voor kankerpatiënten kunnen betekenen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen