Brace in Theater ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: Brendan de Clerq

Bekend van de Beste Zangers, Expeditie Robinson en natuurlijk als The Voice of Holland finalist. Brace heft al heel wat ups en downs gehad, maar staat nu vooral bekend om zijn openheid en zijn hele fijne stemgeluid. Op donderdag 9 november staat hij in Theater ‘t Mozaïek en daar zijn ze hartstikke trots op!

In deze muzikale theatervoorstelling zingt Brace in intieme setting over zijn leven en de liefde. Hij vertelt over hoe hij als probleemjongere opgroeide in Amsterdam. Over de sterke band met zijn moeder, die geëmigreerd is en hij verschrikkelijk mist. Over zijn mega-doorbraak op zijn zestiende, die door foute vrienden en verkeerde keuzes een tijdelijke ondergang werd. Bijna vijftien jaar na zijn doorbraak weet hij wat hij wil: het Nederlandstalige lied op zijn eigen manier vertolken! Zijn ongekende beleving ontroert iedereen. Kortom, over zijn hoogtepunten en zijn diepe dalen.

Nummer “Les geleerd”

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: donderdag 9 november 2017
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater-Rabobankzaal
Artiest: Brace
Voorstelling: Les geleerd
Genre: muziek
Prijs: €  19,50 (inclusief garderobe en drankje)

In tegenstelling tot wat er gezegd en gedacht wordt, zijn er nog gewoon kaarten verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen