OOvB Wijchen presenteert ondernemerssessie “Vrouw, echtgenote, moeder & ondernemer.”

Foto:

Op dinsdagavond 21 november organiseert OOvB adviseurs en accountants een ondernemerssessie waarin alle aandacht is gericht op het vrouwelijk ondernemerschap. De titel van deze ondernemerssessie? “Vrouw, Echtgenote, Moeder & Ondernemer”. Welkom zijn alle vrouwelijke ondernemers, of vrouwelijke partners van ondernemers.

Tijdens de ondernemerssessie gaat interviewster Louise Zaal samen met 5 vrouwelijke ondernemers in op ondernemersmotieven en doelen en hoe zij hun ondernemerschap combineren met een rol als vrouw, echtgenote en / of moeder. De vrouwelijke ondernemers zijn: Lizzy Lamers – Green (De Bakkers Lamers), Mariëlle Heerkens (Heerkens Groente en Fruit), Sandra Malka – Van Uden (Roscobouw), Annelies Aarts (Medispa Annelies) en Rian van Schijndel (Bernheze Media). Na het tafelinterview is het woord aan Mariëlle en Janita Hurkmans, die vertellen over hun ondernemersavontuur met hun nieuwe garageconcept voor vrouwen ‘De Dames van Hurkmans’.

De OOvB ondernemerssessie is gratis toegankelijk voor alle vrouwelijke ondernemers en vooral ook voor vrouwelijke partners van ondernemers. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Inschrijven is wenselijk en kan via www.oovb.nl

Het programma:
Zaal open vanaf: 19:30 uur
Start interviews: 20:00 uur
Presentatie De Dames van Hurkmans: 20:45 uur
Drankje en hapje: 21:15 uur

Locatie: The Duke Golf & Countryclub, Slotenseweg 11, 5388RC Nistelrode.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen