Mega Vlooienmarkt in Evenementencentrum Olympic Wijchen

Na de vele positieve reacties, welke tijdens de laatste vlooienmarkt werden ontvangen, wordt er op zondag 21 januari weer een vlooienmarkt in beide hallen van het Olympiccomplex in Wijchen gehouden. Er staan ruim 200 kramen opgesteld : dat is bijna 1 km aan planklengte met leuke spullen !!!!!!!!

Vele mensen uit Wijchen en Nijmegen hebben van de mogelijkheid gebruikt gemaakt om het nieuwe jaar goed te starten : zij hebben thuis een grote opruiming gehouden. Zij zullen op deze vlooienmarkt hun overtollige huisraad verkopen. Voor de bezoeker van dit evenement is dit de uitgelezen kans om voor een appel en een ei het huis eens wat op te fleuren met leuke dingen. Het complex staat bomvol met tweedehands goederen en allerlei leuke hebbedingetjes.

U kunt er werkelijk van alles tegen komen : van antieke poppen tot diverse kleinmeubelen, en van Cd’s tot emaille theepotten. Ook zal er het een en ander te vinden zijn voor kinderen : gezelschaps-spelen, baby- en kinderkleding fietsen, skelters, etc.

Dus kom ook naar deze XXL VLOOIEN-MARKT op zondag 21 januariĀ in het Olympic Evenementen- centrum te Wijchen. Adres : Nieuweweg 203 te Wijchen-Oost. De markt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree voor deze XXL VLOOIEN-MARKT bedraagt 4 Euro p.p. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang. Er zijn rondom het complex voldoende gratis parkeervoorzieningen. Voor meer informatie kunt u bellen met : 0161-456291

Locatie: Olympic Evenementencentrum, Nieuweweg 203 Wijchen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen