Kleintje koffie en workshops in de Bibliotheek Wijchen

Woensdag 7 februari is er ’s ochtends weer een Kleintje Koffie in de Bibliotheek Wijchen. ’s Avonds is er een workshop LinkedIn voor gevorderden. Donderdag 8 februari is er een workshop vitaliteit: Een leven lang fit!

Kleintje Koffie – Consultatiebureau: slapen, slaaprituelen en slaapproblemen
Woensdag 7 februari is er weer een speciale “Kleintje Koffie” in de Bibliotheek Wijchen voor ouders/verzorgers en hun kinderen tot 4 jaar. In de Peutermaand staat het prentenboek Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup centraal. Het consultatiebureau sluit daarop aan met informatie over slapen, slaaprituelen en slaapproblemen bij kinderen tot 4 jaar. U hoeft zich niet aan te melden voor deze ochtend.

Van 0-4 jaar leert een kind heel veel. Lopen, praten, spelen, plaatjes kijken en begrijpen. Uw kind ontwikkelt zich in hoog tempo, dat doet uw kind samen met u! Kleintje Koffie wil vaders en moeders met kinderen van 0-4 jaar bij elkaar brengen. Iedere woensdagochtend wordt er van 10.00 – 11.00 voorgelezen door een vrijwilliger.

Workshop LinkedIn voor gevorderden
Op 7 februari van 19.00-21.30 uur geeft LinkedIn expert Anton Honing een workshop LinkedIn voor gevorderden in de Bibliotheek Wijchen.
Deze workshop staat in het teken van het zoeken en vinden van vacatures, het in beeld komen voor een nieuwe baan of uitdaging en uzelf als werkzoekende krachtig profileren. Vereiste is dat u al een goed LinkedIn profiel hebt en ook actief bent op LinkedIn. Deze workshop kan alleen gevolgd worden met een laptop.
De workshop kost € 12,50. Aanmelden via www.bibliotheek-wijchen.nl.
LinkedIn expert Anton Honing geeft deze workshop LinkedIn. Anton is enkele jaren actief als LinkedIn trainer, coach en begeleider en heeft inmiddels veel werknemers en werkzoekenden geholpen om meer uit LinkedIn te halen en sterk en slim in te zetten.

Workshop vitaliteit: Een leven lang fit!
Deze praktische workshop is samengevoegd met de lezing: Het effect van verantwoorde voeding. Op 8 februari krijgt u vanuit verschillende expertises praktische tips, zodat u zelf aan uw gezondheid bij kunt dragen. De workshop begint om 20.00 uur en kost € 12,50.
Aanmelden voor de workshop en lezing kan via www.bibliotheek-wijchen.nl.

De gebruikelijke definitie van gezondheid van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) uit 1948 is volledig vrij zijn van lichamelijk, psychisch en sociaal ongemak – wat in het dagelijkse leven praktisch onmogelijk is.

Kunnen we dit niet beter vanuit de positieve kant benaderen, vanuit de kracht van ieder individu? Tijdens de workshop vitaliteit ‘Een leven lang fit!’ kunnen we hier samen achter komen. Experts Marian Nillesen, Joosje van Tartwijk, Fenny van de Bovenkamp en Thom May nemen u mee op weg naar een vitalere versie van uzelf, uitgaande van uw eigen kracht en mogelijkheden. U verlaat de workshop met praktische tips die u de volgende ochtend meteen toe kunt passen. Bent u erbij?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen