Wijchenaar Bryan Schippers wil meedoen aan Expeditie Robinson

Foto: Bryan-Schippers

Bryan Schippers gaat weer een poging doen tot deelname aan het televisieprogramma Expeditie Robinson, overleven op een onbewoond eiland. Vorig jaar lukte het niet, dit jaar gaat hij er helemaal voor. Zie de oproep van Bryan hierna.

“Hallo allemaal, Mijn naam is Bryan Schippers ik ben 22 jaar en ik woon in Wijchen.
Vorig jaar heb ik een poging gedaan om mee te mogen doen met Expeditie Robinson. Toen heb ik, dankzij jullie stemmen, de 72e plaats gehaald met 3009 stemmen. Dat was voor mij een hele eer. Dit jaar is er weer een nieuwe mogelijkheid om mee te doen aan Expeditie Robinson.

Dit jaar mogen er 7 onbekende Nederlanders deelnemen aan het programma. Ook nu grijp ik deze kans. Hierbij heb ik nogmaals jullie hulp nodig. En dit jaar net wat meer dan vorig jaar. Het is de bedoeling dat ik in de aankomende 7 weken iedere week een opdracht uitvoer die iedere maandag vanaf 12:00 uur bekend wordt. Deze week was de eerste opdracht. ‘Hang on to a dream’. Dat hou in dat ik een filmpje moet maken dat ik ergens aan hang met beide voeten van de grond. Hierbij moet ik duidelijk maken waarom ik een echte Robinson ben. Dit heb ik inmiddels gedaan en al flink wat stemmen binnen gehaald.

Mijn vraag aan jullie is om mij te volgen op social media aan mijn berichten in de gaten te houden. Ik zal iedere week de nieuwe opdracht uitvoeren en dit filmpje dus plaatsen op social media. De aankomende 7 weken kan er iedere week opnieuw op mij gestemd worden.

Iedere week staan alle deelnemers weer op 0 stemmen en maakt iedereen iedere week opnieuw kans om in de top 7 te komen. Dus ik heb jullie stemmen iedere week opnieuw hard nodig.

Er kunnen iedere week 7 deelnemers door naar de volgende ronde. Na 7 weken zijn dit er dus 49. Daarnaast worden er nog 51 gecast op basis van een leuk filmpje. Met jullie hulp kan ik een van de opdrachten al in de top 7 belanden en dan krijg ik vrijstelling voor de volgende opdrachten.

Dus twijfel niet, volg mij op social media en breng iedere week je stem uit. En wie weet zien jullie mij dit jaar dan op het eiland schitteren als echte Wijchenaar.”

 

www.facebook.com/bryan.schippers.77

www.instagram.com/bryanschippers/

www.expeditierobinson.nl/profiel/552

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen