Koninklijke onderscheiding voor aftredende Wijchense raadsleden

Foto:

Woensdagavond 28 maart heeft burgemeester Hans Verheijen in het kasteel van Wijchen vier Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Hij deed dat tijdens de laatste raadsvergadering in de oude samenstelling van de raad. De vier raadsleden die werden onderscheiden zijn René Reijnen, Willy Brink, Sacha van der Put en Elaine van Haren.

René Reijnen is sinds 2002 onafgebroken lid geweest van de gemeenteraad van Wijchen. Sacha van der Put was in de periode november 1991 tot april 1994 raadslid. In 2006 werd zij opnieuw raadslid. Zij heeft die functie tot heden uitgevoerd. Willy Brink was van 1990 tot 1994 raadslid. Tevens was hij een raadsperiode wethouder. In 2010 keerde hij terug in de gemeenteraad als raadslid. Elaine van Haren is sinds 2006 onafgebroken raadslid geweest in de gemeente Wijchen.

De vier raadsleden werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Zij kregen de onderscheiding omdat zij minimaal drie volledige raadsperiodes hebben gewerkt als volksvertegenwoordiger in de gemeenteraad van Wijchen. 

Foto Twitter Elaine van Haren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen