Woezik Zaterdag 1 blameert zich met 2-9 nederlaag tegen Dodewaard

Foto:

Voor Woezik zaterdag stond zaterdagmiddag de wedstrijd tegen Dodewaard op het programma. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd. Alleen kreeg Woezik de meeste goals tegen.

Woezik begon goed aan de wedstrijd en dat resulteerde al snel in een goede kans voor Daan van Schijndel maar de keeper van Dodewaard verwerkte de bal met de voet tot corner. Uit deze kort genomen corner was het Fabian Flier die goed voor de keeper komt en de 1-0 binnen kopte. Dodewaard liet het er niet bij zitten en schoot uit een snelle uitval net over. Daan van Schijndel werd vervolgens in de mangel genomen en de blessure van deze overtreding was dermate dat hij het nog wel probeerde maar later vervangen moest worden door Daymen Schippers. Na slordig balverlies was het Dodewaard die de bal voor kon zetten en de spits van Dodewaard kon de bal inkoppen 1-1. Wederom hanteerde Dodewaard snel de lange bal op hun trefzekere spits en Woezik liet het begaan en het stond al snel 1-2. Woezik trachtte snel de aansluiting te vinden en uit een voorzet van Daymen Schippers was het Kevin Kersten die de bal op de paal schoot. Een schitterende bal van Oscar Knoop bracht vervolgens Daymen Schippers in stelling maar hij schoot tegen de Dodewaardse keeper.

Woezik begon hierna weer slapper en slapper te voetballen en door simpel balverlies op het middenveld kreeg Dodewaard alle kans op een doelpunt maar Melvin Fleuren redde. Dodewaard bleef voetballen en de Woezikse verdediging werd te kijk gezet waardoor Sam Rossen een overtreding maakte in de 16, de penalty werd in eerste instantie nog gestopt maar doordat de Woezikse mannen vooral keken, gaf het de spits nogmaals de kans om in alle vrijheid de bal binnen te schieten 1-3. Ook Woezik kreeg nog een penalty kort voor rust en Wessel Verkooijen schoot deze binnen 2-3. Er was nog van alles mogelijk, leek het. 

In de 2e helft wisselde Woezik Martijn Tersmette voor de in de eerste helft geblesseerd geraakte Boy Theunissen en Bryan Schippers voor Oscar Knoop. Het was al snel dat wederom Sam Rossen een enigszins ongelukkige penalty veroorzaakte die Dodewaard benutte, 2-4. Dodewaard rook de kans om aan het doelsaldo te werken en Woezik liet het allemaal gebeuren. Op sommige momenten leek het wel dat Dodewaard zonder tegenstander speelde, kans op kans volgde en op een gegeven moment was er geen redden aan en liep het simpel uit naar 2-5. Bryan Schippers kreeg nog een goede kans maar de keeper van Dodewaard stond op de goede plek. Dodewaard kon vervolgens op simpele wijze de 2-6 scoren omdat Woezik ze geen strobreed in de weg legde. De Dodewaardse formatie scoorde nog 3x en bepaalde de einduitslag op 2-9. De grootste nederlaag dit seizoen voor het Woezikse team.

Er zijn van die dagen dat alles tegen zit, maar er zijn ook dagen dat het nergens op lijkt, vandaag was er zo een. Op alle fronten afgetroefd, te weinig inzet, geen beleving en conditioneel niet goed.

Opstelling Woezik:
Melvin Fleuren, Robin Kersten, Boy Theunissen, Sam Rossen, Tom van Perlo, Oscar Knoop, Jesper Hendriks, Daan van Schijndel, Kevin Kersten, Fabian Flier, Wessel Verkooijen.
Wisselspelers:
Daymen Schippers, Bryan Schippers, Martijn Tersmette, Sander van Doornik, Freek van Dreumel, Thijmen Renkens. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen